Benvinguts a Kit’s!

Som un estudi d'interiorisme i alhora una empresa constructora que executem íntegrament els nostres projectes. Estem especialitzats en la creació i rehabilitació total d'espais. Això significa que si ens confies el teu local comercial, habitatge o oficina nosaltres ens ocupem de tot: des del disseny del projecte fins a la realització de l'obra. I perquè ho vegis clar, disposem d'un showroom a Vic on pots viure i veure els diferents materials i mobles abans de tenir-los al teu espai.

T'imagines l'espai dels teus somnis? Nosaltres sí.
Vine i deixa't portar.
Interiorisme

Som arquitectes d'interiors.
Creem projectes a mida i te'ls presentem en 3D perquè puguis visualitzar exactament com serà el teu nou espai abans de realitzar-lo.
T'assessorem en tot el que calgui i t'entreguem una memòria detallada dels materials i mobles que millor s'adeqüen al teu projecte juntament amb un pressupost tancat perquè no tinguis cap sorpresa final.
Showroom

Ronda camprodon, 38
08500 Vic (Barcelona)
Tel 93 889 29 83
info@kitsinteriorisme.com
Obres

Dirigim l'execució completa de les obres, del principi fins al final, seguint una metodologia de treball pròpia. Realitzem la comanda dels materials; sol.licitem els permisos necessaris; coordinem la tasca dels industrials; controlem l'evolució de l'obra i ens responsabilitzem de verificar els costos i de complir els terminis d'entrega. Així podem garantir que el resultat final "claus en mà" és exactament el que havíem previst a tots nivells: pressupostari, estètic i funcional.
Social

Contacte