MENÚ

Cubs amb història

Reforma parcial d’habitatge emblemàtic

Tags: Interiorisme, Mobiliari, Reforma, Decoració, Disseny d’interiors, Pati interior, Exterior, Mobiliari de jardí.

Any: 2018.

Kit’s: distribució + decoració + mobiliari.

Reforma parcial d’un pis de dues plantes situat en un emplaçament històric de la plaça major de Vic. Projecte portat a terme en col·laboració amb l’estudi d’arquitectura Colomer-Aceves. El requisit primordial era respectar l’estructura de la casa i això ens porta a obrir tots els espais possibles per aconseguir que entri la màxima llum, tant per la part de davant com per la part de darrera de l’habitatge que és llarg i estret. El fet de tenir dos pisos ens permet crear dobles espais i un pati interior que actua com a gran difusor de llum i aire de la zona central.

Al pis de dalt creem cubs que contenen el bany i el vestidor i no alteren ni oculten la forma inclinada del sostre original, sinó que la potencien i estableixen amb ella un diàleg arquitectònic actualitzat. Totes aquestes intervencions ens permeten obtenir un dúplex modern i confortable situat en ple casc antic de la ciutat de Vic, amb una distribució plenament en consonància amb l’arquitectura de l’edifici.

Projectes