MENÚ

Llar de llum

Rehabilitació d’habitatge unifamiliar

Tags: Projecte integral, Interiorisme, Mobiliari, Arquitectura, Reforma, Santos, Cuines, Decoració, Disseny d’interiors.

Any: 2019.
Execució 100% Kit’s: projecte + obra + cuina + mobiliari.

Rehabilitació integral d’un dúplex per a una família formada per una parella amb tres fills preadolescents. L’encàrrec inicial consisteix en redistribuir tot la planta baixa per incloure-hi quatre habitacions. A mesura que el projecte avança, es decideix intervenir també a la planta superior.

 

Unifiquem la cuina i el menjador en un sol espai amb un gran accés a la terrassa que actua com a font de llum de l’habitatge. Una segona terrassa a la a part posterior permet que la casa gaudeixi de llum natural tot el dia. La planta superior és completament oberta. Es tracta d’una zona de dia funcional i diàfana, el nucli de convivència familiar. La llar de foc aporta un toc de calidesa i el llenyer actua com a element de contrast entre la naturalitat de la fusta i l’estètica industrial de la planxa metàl·lica.

Al planta baixa cada fill disposa de la seva pròpia habitació amb zona d’estudi. Col·loquem portes corredisses a totes les estances per guanyar espai. El color blanc de les parets i les portes augmenta la sensació espacial i aporta lluminositat.

Projectes